Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
orda haklisin - konu gökdenizi savunmaya dönücegi için yazdim ben onu.
haklisin sanirim yavas yavas ole oluyo
Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
Mustafa Korkmaz
tsakrep_61 arkadasim yerden göge kadar haklisin.. bi yere kafam takildi demekki gökdeniz bu olay disarda duyuldugu için iyi top oynayamiyodu demekki ya da vicdani bi meselemi milli takimda gökdenize ihtiyaç oldugu için ortaya çikarilmadi bu %100 dogru federasyon sana helal olsun trabzonumu yavas yavas çökertiyosun [img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Adamlar jimnastikçilerin cezasini iptal etti bosvermekle olmuyor bizde tepkimizi koyalim.Hiçbir sey oluruna kalmamali.
\"Oklarin saplanmasindan korunabilmek için, akli olana düsen sey, Türklerin tuttugu yolu tutmaktir. Derdini dinletebilmek ve Türklerin gönlünü almak için onlarin diliyle konusmaktan baska yol yoktur.\"
hocam bosvermekle olmaz biz resmen aldatildik hatta kullanildik bi tepki koymanizi beklemistim ona gore bi protesto bile dusunmeliydik bence ama goruyorum ki kimi bosver kimi herzamanki halleri diyo herkes kendine gore hakli belki ama bence bu boyle yurumez gelene gec gidene gec dersek ki diyenin yurekten trabzonsporlu olduguna inanmiyorum herkes bizi ezer ki haklilaerda tepkisiz kalanin hakkini aramayanin hakkini yerler
........
Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
Mustafa Korkmaz
Protesto... Protesto ettik zamaninda.. yine de ederiz mesele degil... fakat kendi yöneticilerimizi protesto etmekle baslasak ise fena olmaz... çok iyi hatirliyorum transfer konusunda bilmem kaç yüzüncü sayfada 'transferde geç davranan yönetimi protesto edelim' demisti bir arkadas.. ben de mizahi bir yaklasimla 'hayir bence simdi yönetimi protesto etmeyelim, seneye yine federasyonu protesto ederiz demistim'... eh vakti geldiyse edelim bari...
görüyoruz ki protesto eden bjk oldugunda saha kapatmasi kaldiriliyor...yaziklar olsun federasyonsa tahkim kuruluna...ayip beee..daha ne olacak ki siz saha kapatacaksiniz!!!bizde yapalim anasini satayim protestomuzu!!!
Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''
federasyonunun; güç karsisinda secde eden haysiyetsizler toplulugu oldugunu zaten biliyorduk.
gökdeniz konusundaki tavirlariyla haysiyetsizliklerini bir kez daha tescil etmislerdir. iclerinde birazcik "adamlik" olsa, trabzon yönetiminin arayip, gökdeniz'in kesinlikle ceza alacagini ve transfer sezonu bitmeden basinizin caresine bakin diyebilirlerdi. ama demediler, demezler...onlar sahipleri olan ussaklar sürüsüdür, bakmayin takim elbise ve kravatli hallerine. sokaklar, elbise giydirilmis köpeklerle dolu, malumunuz..
Arkadaslar biz zaten- insan suretindeki bence hayvandan daha asagilik- bu yaratiklari biliyoruz.Ilk sayfada yazdigim gibi bizim yönetilmeyisten kaynaklanan sorunlarimiz var.Bu yönetimle bizim burnumuz daha çok yerlerde sürünecek.BJK'nin cezasinin kaldirilmasinin sadece taraftarinin yürümesiyle oldugunu sananlar kusura bakmayin ama çok saftirlar.
Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
evet gökdeniz çok büyük bi hata yapmistir.cezasini da çekecektir.ama görülüyor ki bu olay Trabzonspor aleyhine çok iyi bi sekilde kullanilmaktadir.Yani Federasyon Trabzonsporun en fazla yara alabilecegi zamani beklemis ve harekete geçmistir.
Devlet, Trabzon'a ayıracağı bütçe yatırımlardan kessin bu projeye(akyazı) aktarsın. Hastane biraz geç olsun. Çünkü adam maça gitmeyince hasta oluyor
Sadri ŞENER
Burasi Türkiye YOK ÖYLE...Belli basli adamlar isi alir yürür gerisi bos..Ama bir kez daha Trabzonspor'un büyüklügü gözüküyor buradada yaw bizsiz olmaz bunu onlarda biliyor lakin çirkefliktende geri durmuyorlar..[img]smileys/smiley11.gif[/img]
Bizi beğenenlerin hepsini severiz; ama beğendiklerimizin hepsini sevmeyiz. La Rochefoucauld
ben bu olayin ciktigi gunden beri bi kac arkadasimla birlikte devamli ve farkli e mail adresleriyle maillerimizi atiyoz
Mustafa Korkmaz
Yorum